UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynanacak olan Chelsea - Galatasaray karşılaşması öncesinde 2 bin kadar Sarı-kırmızılı taraftar, İstanbul'dan Londra'ya akın etmeye başladı. Taraftar gruplarının da yarın öğleden sonra Londra Heathrow Havalimanı'na gelmesi bekleniyor.

Dün Londra'ya gelenler arasında eski Futbol Federasyonu başkanı Haluk Ulusoy da vardı. Ulusoy uçaktan iner inmez ailesiyle birlikte Chelsea'li futbolcular Ramires ve Eto'o'nun da kebap yemeye gittiği Efes2'ye gelerek Karabükspor - Galatasaray maçını izledi.

Haluk Ulusoy, maçtan sonra Doğan Haber Ajansı () muhabiri ile yaptığı sohbette, salı akşamı oynanacak maç için iddialı konuştu. Ulusoy, "Karabükspor maçında pek iyi oynamadık ama Galatasaray dışarıda iyi oynayan bir takım. İnşaallah yeneriz. Galip geleceğimize inanıyorum" dedi.

Maçın ardından Londra Büyükelçisi ve aynı zamanda Galatasaray kongre üyesi de olan Ünal Çeviköz, Katar'dan tanıdığı Haluk Ulusoy'u ziyarete geldi. Çeviköz, Galatasaray'ın Chelsea'yi Stamford Bridge'de yeneceğini dile getirdi.

Haluk Ulusoy, maç sırasında 30 yıldır tanıdığı Efes2'nin Bolulu sahibi Kazım Akkuş ile uzun uzun sohbet etti. Haluk Ulusoy ve beraberindeki grup, lokantadan ayrılırken Cim Bom tezahüratı yaptılar.

FARUK ZABCI - LONDRA / (fotoğraflı)

fz(gh)