Ercan ATA, Ankara- (fotoğraflı)



Halkbank Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Lig Kurulu Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Başkanı Özkan Mutlugil'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette TVF Başkan Vekili Akif Üstündağ, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu ile Halkbank Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Dr. Atakan Mermer de yer aldı. Başkan Selahattin Süleymanoğlu, Lig Kurulu Başkanı olarak önce Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğu'nu ziyaret ederek, voleyboldaki tüm maçları iddia kapsamına almaları nedeniyle teşekkür ettiklerini belirterek, "iddaa gelirleri kulüplerimizi çok rahatlattı. Bu nedenle önce Spor Toto Teşkilat Başkanımıza teşekkürlerimizi ilettik. Şimdi de voleyboldaki tüm maçların iddia kuponlarını yer alması için özverili bir çalışma yürüten Federasyonumuza Başkan Mutlugil nezdinde teşekkür etmek istedik" diye konuştu.

TVF Başkanı Özkan Mutlugil de, Federasyon'un tüm çalışmalarını kulüplerin önünü açmak ve bu yolla Türk voleybolunun gelişmesini sağlamak için yaptığını söyledi. Başkan Mutlugil, hem Spor Toto Teşkilatına, hem de bu nazik jestleri için Halkbank'a teşekkür ettiklerini ifade ederek sözlerini tamamladı.



EA(MA)