TRABZONSPOR teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in, forvet, orta saha ve savunmaya birer takviye yapılması konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Trabzonspor Yönetim Kurulu da, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatı nedeniyle sezon açılışındaki konserleri iptal etti.
Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic, yapılan transferlere rağmen şampiyonluk yarışı için kadronun güçlendirilmesi gerektiğini savunuyor. Bordo mavili yöneticilere de bu konudaki talebini ileten Halilhodzic’in, forvet, orta saha ve savunmaya birer takviye istediği öğrenildi. Halilhodzic’in istediği transferleri gerçekleştirmek için yoğun şekilde çalışan bordo-mavili yönetim, "Her konuda anlaşmaya vardık" dediği Liverpool’un tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure’nin kulübünde kalacağını açıklaması nedeniyle sıkıntıya girdi. Halilhodzic'in ısrarla istediği oyuncuyu kadrosuna katmak için uzun zamandır çaba harcayan yönetim, Fildişi Sahilli futbolcunun bu kararından sonra yeni bir arayışa girdi. Bordo mavililerin orta saha için Mehmet Ekici, forvet için ise Mevlüt Erdinç ile görüşmelerine devam ettiği belirtildi.
TRABZONSPOR YARIN SEZONA, 'MERHABA' DİYECEK
Trabzonspor yarın akşam saat 21.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda Bursaspor ile yapacağı hazırlık maçı ile yeni sezona, 'Merhaba' diyecek. Bordo mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in bu maçta UEFA Avrupa Ligi’nde Rostov ile oynanacak olan maçın provasını yapacağı ve kafasındaki ideal 11’i sahaya süreceği öğrenildi. Öte yandan bordo mavili taraftarların sezon açılış maçını ücretsiz olarak izleyebileceği açıklandı.
SÜLEYMAN SEBA'NIN VEFATI NEDENİYLE KONSER İPTAL EDİLDİ
Yarın gerçekleşecek olan sezon açılış programı çerçevesinde statta yapılması planlanan görsel şölenler ve konserler, Beşiktaş’ın Onursal başkanı Süleyman Seba’nın vefatı nedeniyle iptal edildi. Trabzon’da kazanılan bir şampiyonluk sonrası dönüş uçağında Trabzonsporlular olduğu için kutlama yaptırmayan Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın anısına bu kararı alan yönetimin tavrı taraftarlar tarafından da destek gördü.

FOTOĞRAFLI