TRABZONSPOR Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi Play – Off turunda karşılaşacakları Rostov’u kulüp internet sitesi aracılığıyla değerlendirdi.
Halilhodzic, UEFA Avrupa Ligi play –off turunda Rusya’nın iyi bir takımıyla eşleştiklerini belirterek, “Bu turdaki rakipler her zaman zordur. Rakibimiz geçen sezon kendi ligini 7. sırada tamamladı ve bu ligde yer alan bütün iyi takımların peşinde. Birkaç yabancı oyuncuları olduğunu biliyorum. Bunun dışında pek iyi bildiğim bir takım değil. Maç saatine kadar detaylı bir şekilde inceleyeceğim ve rakibimizi tanıyacağım” dedi.
“EN BÜYÜK SIKINTIMIZ TAKIMIMIZIN TAM ANLAMIYLA HAZIR OLMAMASI”
Halilhodzic, “İlk maçın Trabzon’da oynanması bizim açımızdan avantaj sayılmaz. Çünkü maçın devamı rakibimizin sahasında. Bizim en büyük sıkıntımız takımımızın tam anlamıyla hazır olmaması. Transferlerimizi henüz bitirmedik. Geriye kalan zamanı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Turu geçebilmek için taraftar desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Taraftarlarımızdan talebimiz gelip bizi desteklemeleri. Çünkü bu turu geçebilmek için desteğe ihtiyacımız var. Rövanş maçına galibiyetle gitmek her açıdan büyük bir avantaj olacaktır” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF