Yunus Emre SEL/TRABZON, () - TRABZONSPOR’un prensipte anlaştığı Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic, 36’yı bulan futbolcu sayısını 25’e indirecek.

Trabzonspor ile yarın 3 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Vahid Halilhodzic yönetim ile yaptığı görüşmede her mevkide alternatifli bir kadro talep etti. Boşnak teknik adamın özellikle forvet, stoper ve orta sahaya kaliteli birer yabancı oyuncu talep ettiği ve yönetimin de bu nedenle görüşme halinde olduğu Kolo Toure ve Bibras Natkho transferlerinde önemli aşama kaydettiği belirtildi. Forvet için ise birçok isimle görüşen yönetimin kampa kadar bu transferde de önemli aşama kaydetmesi bekleniyor.

Öte yandan Halilhodzic’in 36’yı bulan mevcut futbolcu sayısın ise 25’e indirmek istediği öğrenildi. Yaklaşık 2 aydır Trabzonspor’un maç kasetlerini izleyen Boşnak teknik adamın ilk etapta yedek kaleci Zeki Ayvaz ile birlikte Şahin Aygüneş ve Aykut Akgün’ü kamp kadrosundan çıkardığı öğrenildi. Bu sayıyı artırması beklenen Halilhodzic’in yabancı oyunculardan Malouda, Colman, Celustka ve Bamba’nın da gönderilmesini talep ettiği ifade edildi.