Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ekiplerinden olan Bayer Leverkusen'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, "İstediğim bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Futbol severler önümüzde ki sezon, beğenecekleri yep yeni bir Hakan Çalhanoğlu izleyecekler" dedi.

Bayer Leverkusen, Almanya'nın güneyinde yapacağı hazırlık kampı öncesinde dün, tesislerinde son antrenmanına çıktı. Leverkusen'in tam kadro olarak çıktığı idmanda, milli oyuncularımız Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu da yer aldı. Temmuz ayı başında Hamburg'tan Leverkusen'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, yeni takımıyla dün çıktığı antrenmanın ardından 'nın sorularını yanıtladı.

Antrenman sırasında oldukça neşeli olduğu gözlenen Hakan Çalhanoğlu yeni takımıyla ilgili bir soruya, "Leverkusen, büyük bir camia ve taraftara sahip olan bir kulüp. Böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Arkadaşlık ortamı mükemmel. Yıllardır bu takımın formasını terleten Ömer Toprak'la zaten çok iyi anlaşıyoruz. Kesinlikle uyum sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum" şeklinde yanıt verdi.

10 NUMARALI FORMAYI ÇOK SEVİYORUM

Yeni takımı Leverkusen'den kendisine verilen 10 numaralı formayı geçtiğimiz cumartesi günü Bayer Leverkusen'in Belçika'nın 1.Lig ekiplerinden Lierse SK ile karşılaştığı hazırlık maçında ilk kez giyen Hakan Çalhanoğlu, "10 numaralı forma, çoğu futbolcunun hayalidir. Benim de çok istediğim ve sevdiğim bir forma. 10 numaraya sahip olduğum için, ayrıca sevinçliğim" dedi.

Yeni sezonla ilgili de konuşan milli oyuncu, "Takımda her şey yolunda gidiyor. Yeni bir sayfa açtım. Önümüzde ki sezon başta Leverkusen taraftarı olmak üzere futbol severler, beğenecekleri yep yeni bir Hakan Çalhanoğlu izleyecekler" diye konuştu.

Öte yandan Bayer Leverkusen ile Galatasaray arasında oynanması planlanan hazırlık maçının, iptal edildiği öğrenildi.