Yunus Emre SEL/

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Anneler Günü nedeniyle Trabzon Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti ve bazı hediyeler verdi. Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş ile birlikte Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öpen Başkan Hacıosmanoğlu, duygu dolu anlar yaşadı. Çıkışta basın mensuplarında açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, şöyle konuştu:

"İnsan ziyaret ediyor ama bazen ettiğine de pişman oluyor. Düşünüyorum bir evlat sağken bir annesini burada bırakıp nasıl evde huzurlu oturur diye. Allah öyle olanları ıslah etsin. Buraya gelerek annelerimizin duasını almak istedik. Cennet annelerin ayağının altındadır. Anneler kutsaldır. Umarım tüm anneler evlatları sağken huzurevinde değil de huzur verecekleri ailelerinin yanında olurlar."

"BÜTÜN KULÜPLERLE DOSTLUĞUMUZU GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin, "Galatasaray ile bazı transferlerden dolayı kaynaklanan sorunlar dün akşamki yemekte giderildi mi?" şeklindeki sorusuna şöyle cevap verdi:

"Ünal beyle konuştuk. O da zamanında Trabzonspor'dan Galatasaray'a bir çok kez oyuncular geldiğini söyledi. Ancak biz bizden alınan oyunculara değil, veriş şeklimize bakarız. Futbolun bir eğlence olduğunu ve herkesin birbiriyle dostane düşünmesi gerektiğini söylüyorum. Burada olmazsa olmazın sportif başarı değil ahlak olduğunu yerleştirmemiz lazım. Biz maçtan önce bütün takımlara yemek veriyoruz. O davetimize cezalı olmasına rağmen Trabzon'a gelip katılmak istediğini söyledi başkan Ünal Aysal. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bütün kulüplerle dostluğumuzu geliştirmek istiyoruz. Bizi tekrar Anadolu takımlarının bir ağabeyi olarak görüyorlar ve bizden çok şey bekliyorlar, hem sahada, hem de saha dışında. Onlara da öncülük edeceğiz Allah nasip ederse".

"BU MAÇI ALIRLARSA 20 GÜN GEÇ KAMPA GİRECEKLER"

Hacıosmanoğlu, bu akşam oynayacakları Galatasaray maçını kazanacaklarına inandığını da vurgulayarak, "Bu maçı alıp Antalyaspor maçını da alırsalar 20 gün geç kampa girecekler. Her halde onu da dikkate alacaklardır. Bu kötü sezonda, takımların kötü performans gösterdiği bu yılda, bizim çoktan ikinciliğimizi garantilememiz lazımdı. Avrupa'da başarılı olduk, ligde de dördüncü olursak kendimizi başarılı addetmiyoruz. Antalya da ülkemizin güzide bir takımı, küme düştüler. Ama onları hafife almamak lazım. Giderayak takımlarını temsil edecekler. Önümüzde Galatasaray maçı var bunu alıp Antalya'ya rahat girmemiz lazım" diye konuştu. Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş ise başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

YS(UD)