Kadınlardan tepki gören, "Gerekirse adam gibi ölürüz, kadın gibi yaşamayız" sözlerine açıklık getiren Hacıosmanoğlu, "Karadeniz'de bir mecaz vardır. Bunu herkes bilir. Kadın gibi değil, adam gibi yaşarız deriz. Bunu derken kadınları aşağılamak bizim haddimize mi? Beni doğuran anne ve çocuklarımı doğuran da bir kadın. Kendine malzeme arayanlar başka kapıya gitsinler" dedi.

"KADINLARA KARŞI AŞAĞILAMA OLMASI AHLAK DIŞI BİR SÖZDÜR"

"Alınan üzülenler varsa bundan kahrolurum, bin kere özür dilerim. Beni doğuran annem de bir kadın, çocuklarımın annesi de bir kadın. Tüm kadınlara saygım var. Mecazi anlamda söylenen bir sözdür. Kadınlara karşı aşağılama olması ahlak dışı bir sözdür. Bu bize yakışmaz. Samimi olarak benim sözlerimden incinen bütün hanımefendilerden özür dilerim. Art niyetli olarak bunu kullanan, milletvekili de olsa, özür dilemiyorum" dedi.

DEMİRTAŞ'A TEPKİ!

Hacıosmanoğlu'nun hedefinde HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da vardı. Trabzonspor Başkanı Demirtaş hakkında; "Trabzon ve Trabzonspor hakkında konuşmak onun haddine değil. Demirtaş kadınlara bu kadar değer veriyorsa, küçücük kızlar dağa çıkarılırken içi sızlamıyor mu?" dedi.Hacıosmanoğlu'ndan Demirtaş'a zor soru