Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki üçüncü maçında Danimarka'nın FC Kopenhag takımını ağırlayacak. 
Türk Telekom Arena'daki mücadele 21:45'te başlayacak. İlk iki maçından 1 puan alan sarı-kırmızılı takım, bu kez 3 puana ulaşarak gruptan çıkma iddiasını sürdürdürmek istiyor.

Şampiyonlar Ligi'ne farklı Real Madrid yenilgisi ile başlayan ve Juventus deplasmanından beraberlikle dönen Galatasaray, üçüncü maçında FC Kopenhag ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak. Saat 21:45'te başlayacak maçı Makedon hakem Aleksandar Stavrev yönetecek.
Gruptan çıkma iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Galatasaray, Kopenhag mücadelesi için son antrenmanını yaptı. Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki çalışmada sarı-kırmızılı futbolcular moralleri ile dikkat çekti.
AYSAL ANTRENMANI TAKİP ETTİ
Galatasaray'ın çalışmasını Kulüp Başkanı Ünal Aysal da takip etti. Antrenman başladıktan sonra sahaya inen ve basın mensuplarının oturduğu tribüne gelen Aysal, buradan çalışmayı izledi. Başkan Aysal maç için ise "Şu anda önümüzde çok güzel bir manzara var. Açıklamada bulunmayacağım. Maçtan sonra konuşuruz" demekle yetindi.
CİM BOM'DA 3 EKSİK
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Hakan Balta antenmanda yer almadı. Bu isimler maçta da forma giyemeyecekler.
MANCINI 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Galatasaray'ın başında ikinci Devler Ligi maçına çıkacak olan teknik direktör Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nde son zamanlarda iyi sonuçlar alamıyor. Galatasaray'ın başında ilk maçına Juventus karşısında Şampiyonlar Ligi gruplarında çıkan Roberto Mancini sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmıştı. Roberto Mancini bu maçla birlikte Şampiyonlar Ligi gruplarında son 7 maçını kazanamamış oldu.
SON MAÇLARINI KAZANDILAR
2012-13 sezonunda Danimarka şampiyonu olan FC Copenhagen yeni sezona ise oldukça kötü başladı. İlk 6 haftada galibiyet alamayan takım 12.hafta sonunda 7.sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılan FC Copenhagen bu sezon deplasmanda sadece 1 galibiyet alabildi. Danimarka takımı oynadığı son maçta kendi sahasında Aalborg'u 3-0'la geçti.
DROGBA'NIN 84. MAÇI
Didier Drogba, çarşamba gecesi oynadığı takdirde 84. kez bir Şampiyonlar Ligi maçında forma giyecek. İlk kez 2003-04 sezonunda Marsilya forması ile Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşayan efsane futbolcu 83 maçta 41 gol attı. Galatasaray forması ile altı Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Drogba'nın 2 golü bulunuyor.
EN BÜYÜK BAŞARILARI SON 16
Kopenhag, Avrupa Kupalarındaki en büyük başarısını 2010-11 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalarak yakaladı. Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda Bate'yi, play-off turunda ise Rosenborg'u eleyen Kopenhag, grubunda Rubin Kazan ve Panathinaikos'u geride bırakarak Barcelona'nın arkasından ikinci sırada yer aldı. Danimarka ekibi son 16 turunda ise 0-2 ve 0-0'lık skorlarla Chelsea'ye elendi.
MANCINI: "JUVENTUS MAÇI GRUBU ÇÖZER"
Kopenhag'ı ciddiye alacaklarını vurgulayan İtalyan teknik adam, "Nasıl oynayacağımızı sahada göreceğiz. Torino'da aldığımız 1 puanla grubu açık bir hale getirdik. Son hafta Juventus'la oynayacağımız maçta grubun düğümü çözülecektir. Kopenhag maçında hata yapmayacağımızı umuyorum. Kopenhag'ı küçümsememiz lazım. Bu maçı kazanıp ondan sonraki maçlara tek tek odaklanmamız gerekiyor." diye konuştu.
MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray
Muslera
Eboue
Chedjou
Semih
Riera
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Burak
Drogba
Kopenhag
Wiland
Jacobsen
Bengtsson
Mellberg
Sigurdsson
Claudemir
Delaney
Gislason
Jörgensen
Braaten
Toutouh