GÜMÜŞHANE Trabzonspor Sevenler Çevre ve Kültür Derneği, kaleci Onur Kıvrak, Yusuf Erdoğan ve Trabzonspor yöneticilerinin katıldığı törenle açıldı.
Gümüşhane Özel İdare İşhanı'ndaki dernekte düzenlenen törene Vali Vekili Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Muhammet Kara, Menajer Köksal Ünver, Dernek Başkanı Osman Şatır, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile taraftarlar katıldı.  Gümüşhane Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay, Trabzonsporlu sporcu ve yöneticilere açılışa katılımları nedeniyle teşekkür etti.
Gümüşhane’de çok sıcak karşılandıklarını ifade eden Genel Sekreter Güney, "Trabzon ve Gümüşhane, etle tırnak gibidir. Bunu sporun her dalında görüyoruz. Gümüşhane’ye geldiğimizde evimizdeki gibi karşılanıyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor" dedi. Belediye Başkanı Mustafa Canlı da, Trabzonspor’u çok iyi tanıdıklarını ve bordo mavili kulüple övündüklerini anlattı. Vali Yardımcısı Cahit Karatepe ise bordo mavili ekibi çocukluğundan beri takip ettiğini söyledi, "Bundan sonraki süreçte Trabzonspor'un ülkemize kupalar ve başarılar getireceğine inanıyorum" diye konuştu.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından kaptan Onur, futbolcu Yusuf ile Trabzonsporlu yöneticiler katkı sağlayanlara plaketlerini verdi. Taraftarlar, kaleci Onur’a büyük ilgi gösterdiler.