Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yeni bir polemik başladı. Geçen sezon şampiyon olan ve 4. yıldızı takan Galatasaray, GS Store'dan çıkarılan yeni tişört ile ezeli rakibine göndermede bulundu.

Tasarımdaki bir figürün Fenerbahçe'nin Rize'de kurşunlanmasını andırdığı görüşünü bildiren Mahmut Uslu sert bir şekilde bu durumu eleştirdi.

İşte Uslu'nun konuyla ilgili sözleri:

"Biz kendi işimize bakıyoruz. Çok ciddi transferlerle uğraşıyoruz. Bir bakıyorsunu Beşiktaş Kulübü bir konuşma yapıyor, bir bakıyorsunuz Galatasaray Teknik Direktörü konuşmalar yapıyor. Biz şampiyonluğu nasıl kaybettik? Bunu herkes biliyor."

"SİZCE KURŞUNLANMAYA BENZİYOR MU?"

Gazetecilere tişört tasarımının kurşunlanma olayını andırıp andırmadığını soran Uslu; "Bu tur şeyleri yapmak ve hatırlatmanın yanlış olduğunu düşünüyoruz. Biz bunun gereğini yapacağız. Ancak kim akıl verdiyse, bu yanlışları nasıl yaptıklarını düşünmeliler. Kurşunlama ile ilgili biz işin peşini bırakmadık. Hukuksal olarak peşindeyiz. Biz yeni bir sayfa açmaya çalışıyoruz ama Galatasaray da bu konuda bir takım araştırmalar yapabilir. Ben çok daha ağır konuşurum ama konuşmak istemiyorum."

İŞTE SÖZ KONUSU GS STORE TİŞÖRTÜ