Grasshoppers Fenerbahçe lig tv canlı izle, Grasshoppers Fenerbahçe maçı canlı satın alma linki burada. Grasshoppers Fenerbahçe canlı izleme ekranını sizlerle paylaşıyoruz. Grasshoppers Fenerbahçe Canlı Skor bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Grasshoppers Fenerbahçe maç skoru son durumu ve canlı maç izleme bilgileri burada olacak. İşte Grasshoppers Fenerbahçe maçı canlı izleme ekranı ve son gelişmeler. Fenerbahçe Grasshoppers maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan seviyesi yüksek bir mücadele sahne alacak. Fenerbahçe sahasında aldığı 3-0'lık galibiyetin avantajı ile rahat bir deplasman mücadelesine çıkıyor. Fenerbahçe Grasshoppers maçı öncesinde ilk 11''ler de belli oldu. Spor severler Fenerbahçe maçının saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Fenerbahçe Grasshoppers maçı hangi kanaldan saat kaçta canlı olarak yayınlanacak

Fenerbahçe, Grasshoppers’ı elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi gruplarına 5. kez katılacak. Sistem değişikliğine gidilerek 2004-2005 sezonundan itibaren ilk tur yerine grup aşamasına geçilen organizasyonda sarı-lacivertli takım, daha önce 4 kez mücadele etti. Fenerbahçe, 2005-2006, 2009-2010, 2012-2013 ve 2015-2016 sezonlarında yer aldığı gruplardan üst tura çıkmayı başarmıştı.     
Grasshopper Fenerbahçe 0-0 Canlı anlatım!
6' Karşılaşmaya etkili başlayan taraf da Fenerbahçe'miz. İlk 5 dakika Grasshoppers sahasında geçti.
5' İlk maçı temsilcimiz Fenerbahçe'nin 3-0 kazandığını hatırlatalım. Grasshoppers'ın Fenerbahçe'yi elemek için bir şansa ihtiyacı var.
4' Fenerbahçe serbest vuruş kazandı. Salih'in kullandığı atışta Van Persie'den önce kaleci Mall topu yumrukladı.
3' Robin van Persie rakip yarı alanda presle topu kazanmaya çalıştı ancak rakip savunma sakin kaldı topu boş bölgeye aktardı.
2' Kjaer'in pasında rakip yarı alanda topla buluşan Salih tek topta Van der Wiel'i görmek istedi ancak pas isabetsiz.
1' Karşılaşmaya temsilcimiz başladı. Başarılar Fenerbahçe!
İŞTE İLK 11'LER:
FENERBAHÇE:
Volkan, Van der Wiel, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan, Salih, Stoch, Alper, Van Persie
GRASSHOPPERS:
Mall, Antonov, Pnishi, Rhyner, Sigurjonsson, Andersen, Brahimi, Lüthi, Gjorgjev, Tabakovic, Kareem
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda bu akşam 3-0 kazandığı ilk maçın rövanşında İsviçre'nin Grasshoppers takımı karşısında tur arayacak. Geçen hafta Ülker Stadı'nda rakibini farklı mağlup ederek tur için büyük avantaj yakalayan sarı-lacivertliler, 3-0'lık skorun getirdiği rahatlıkla sahaya çıkacak.      
Fenerbahçe, Avrupa Ligi eleme turunda oynadığı dokuz maçın sadece birini kaybetti. Fenerbahçe Avrupa Ligi eleme turundaki son üç maçını da gol yemeden kazandı.Fenerbahçe Avrupa kupalarında oynadığı son 12 deplasman maçında, sadece Atromitos ve Molde'ye karşı galip gelebildi.
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında son üç deplasman maçını da kazanamadı ve bu maçlarda kalesinde toplam sekiz gol gördü.. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında İsviçre takımlarına henüz deplasmanda yenilmedi. İsviçre takımları, Türk takımları ile Avrupa kupalarında oynadığı 27 maçta sadece yedi galibiyet alabildi. Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa kupalarında attığı altı golün tamamı yabancı oyuncularından geldi: Emenike (3), Stoch (2) ve Chahechouhe. Fenerbahçe'nin yerli oyuncularından sadece Hasan Ali Kaldırım, bu sezonki Avrupa kupaları maçlarında gol katkısı yapabildi (bir asist). Grasshoppers forması giyen Caio Cesar, Runar Sigurjonsson ve Nikola Gjorgjev, bu sezon Avrupa Ligi eleme maçlarında ikişer golle takımın en golcü oyuncuları konumunda.
Robin van Persie 20 Ağustos 2015'teki Atromitos maçından bu yana Avrupa Kupaları'nda gol atamıyor. Robin van Persie'nin bundan daha uzun gol atamadığı serisi ilk Avrupa maçından ilk Avrupa kupası golüne kadar geçen 17 maçlık seriydi.
Gruplarda 5. kez yer alacak                   
Fenerbahçe, Grasshoppers'ı elemesi durumunda UEFA Avrupa Ligi (UEFA Kupası dahil) gruplarına 5. kez katılacak. Sistem değişikliğine gidilerek 2004-2005 sezonundan itibaren ilk tur yerine grup aşamasına geçilen organizasyonda sarı-lacivertli takım, daha önce 4 kez mücadele etti. Fenerbahçe, 2005-2006, 2009-2010, 2012-2013 ve 2015-2016 sezonlarında yer aldığı gruplardan üst tura çıkmayı başarmıştı.                     
Alper cezasını tamamladı                   
Fenerbahçe'de Alper Potuk cezasını tamamladığı için Grasshoppers karşısında forma giyebilecek. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Braga karşısında gördüğü kırmızı kart nedeniyle UEFA tarafından 3 maç ceza alan Alper, iki Monaco ve ilk Grasshoppers maçında oynamayarak cezasını çekti. Alper, teknik direktör Dick Advocaat'ın şans vermesi durumunda 3 maç sonra Avrupa'da formasına kavuşacak. Sarı-lacivertlilerde 30 Eylül'e kadar Avrupa kupalarındaki cezası bulunan Volkan Şen ise rövanşta sahada olamayacak. Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden Josef de Souza'nın da forma giymesi beklenmiyor.                     
Fenerbahçe 208. Avrupa sınavında
UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bu akşam Grasshoppers ile karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 207 maçta 75 galibiyet, 42 beraberlik ve 90 mağlubiyet aldı - İstanbul temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 41 maçta 22 galibiyet elde etti. UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında bu akşam İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa'daki 208. sınavına çıkacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 207 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 75'ini kazanan Fenerbahçe, 42 kez rakipleriyle berabere kalırken, 90 defa da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 259 gol gönderirken, kalesinde 312 gol gördü.                     
UEFA Avrupa Ligi'nde 42. maç
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 41 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, statü değişiklikleriyle 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda yaptığı 41 maçta 22 galibiyet elde ederken, 12 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi maçlarında 58 kez rakip fileleri sarsan Fenerbahçe, kalesindeki 35 gole engel olamadı.                                 
Deplasman karnesi kötü
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında dış sahada yaptığı 104. maçın 59'unu kaybetti. Bugüne dek rakip sahada oynadığı 104 maçta 24 galibiyet elde eden, 21 maçta beraberlik yaşayan sarı-lacivertliler 59 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertli takım deplasman maçlarında 107 gol atarken, kalesinde 197 gol gördü.
Grasshoppers Fenerbahçe Canlı İZLE / FB Grasshoppers LİG TV CANLI İZLE! canlı skor