HATAYSPOR'dan orta saha oyuncusu Halil Karataş'ı transfer edemeyen Göztepe, Akhisar Belediyespor'la yollarını ayıran Emin Aladağ'a çevirdi.
Teknik direktör Suat Kaya'nın 31 Temmuz'da başlayacak Bolu kampına kadar iki oyuncu alınmasını istediği ve kurmayların Emin'le görüşmelere başladığı öğrenildi. Eski kulübü Tekden Denizlispor'un da peşinde olduğu 31 yaşındaki futbolcunun ise maddi sorunlar yaşamayan Göztepe'ye daha sıcak baktığı ifade edildi.
Kestel Belediyespor altyapısında futbola başlayan deneyimli oyuncu, Bursaspor'da profesyonel olurken sırasıyla, Merinosspor, İnegölspor, Denizlispor, Samsunspor, Giresunspor ve Akhisar Belediyespor formalarını giydi. Süper Lig'de 77, PTT 1'inci  Lig'de 108, 2'nci Lig'de de 76 karşılaşmaya çıkan Emin toplamda 24 gol atmayı başardı. Emin Aladağ, sakatlığı yüzünden geçen sezon Süper Lig'de Akhisar Belediyespor formasını 6 maçta giyerken, gol sevinci yaşayamadı.
TİRYAKİ KADRODA YOK
Yeni sezon hazırlıklarına Kızılcahamam'da başlayan Göztepe'de yeni transfer Mustafa Tiryaki kadroya dahil olmadı. Oğuzhan, Cengiz, Ramiz, Fatih, İsa, Koray, Metin, Burak Keskin, Ertuğrul, Seçkin, Hasan, Ali, Samet, Timur, Egemen, Göktuğ, Ramazan, Sabutay, Cihan, Tolga, Halil, Furkan Alakmak, Enes, Tuncay, Furkan Öz, Burak Öz, Tahir, Fethi ve Ahmet'in yer aldığı kafilede bulunmayan golcü futbolcunun annesinin rahatsızlığı sebebiyle İngiltere'ye gittiği açıklandı. Mustafa'nın hafta sonuna kadar kampa katılması bekleniyor.