İKİNCİ Lig Beyaz Grup’ta ikinci yarının ilk maçında Gaziosmanpaşa ile deplasmanda berabere kalan Göztepe’nin teknik direktörü Zafer Turan, pazar günkü İnegölspor müsabakasını iple çekiyor.
Futbolculuk döneminde 2 sezon Göztepe formasını giyen Zafer Turan, 18 yıl sonra teknik adam olarak döndüğü Göztepe’de taraftarla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.
"Göztepe taraftarının gücünü çok iyi biliyorum" diyen Zafer Turan, iç sahada puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek, "Taraftarımızla uzun bir aradan sonra buluşacağız. Bizi son düdüğe kadar sabırla desteklesinler" diye konuştu. Kaleci Tolgahan’ın iyileştiği, Şaban’ın cezasının bittiği Göztepe'de eksik bulunmadığı açıklandı.
BAŞKANDAN 14 HAZİRAN SÖZÜ
Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, Urla Tesisleri’nin 14 Haziran’a yetişeceğin sözünü verdi. İnşaat ruhsatını aldıklarını, kamp merkezinin temelinin atılacağını belirten Başkan Altınbaş, "Mart ayında kaba inşaat, mayısta da sahalarla birlikte kamp merkezi hazır hale gelir. Tesisimizin resmi açılışını ise taraftarımıza 89'uncu yıl hediyesi olarak kuruluş yıl dönümümüz olan 14 Haziran’da yapacağız" diye konuştu. (YC/AÖ)