DÜŞME hattında yer alan Tarsus İdmanyurdu’na Alsancak Stadı’nda 2-1 yenilerek bu sezon İzmir’deki namağlup unvanını yitiren 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Göztepe, lider Hatayspor’un 9 puan gerisine düşerken yönetim bir kez daha operasyon kararı aldı.
Ali Kuçik, Mithat, Mehmet Ayaz ve Mesut’un henüz ilk yarı bitmeden gönderildiği sarı-kırmızılı kulüpte en az 5 futbolcunun daha topun ağzında olduğu öğrenildi.
Sezon başında 16 transfer yapıp altyapıdan 6 genci A takıma alan yönetim operasyon için teknik heyetten rapor beklerken, "Bu ligde 1 seneyi boşa atma lüksümüz yok" diyen Başkan Hüseyin Altınbaş, "Devre arasına kadar kalan iki maç takım için fırsat olacak. Devrede teknik heyetin raporuyla gerekli adımları atacağız. İkinci yarı şampiyonluk için ihtiyacımız olan istikrarı yakalayacağız" diye konuştu.
FAYDA ETMEDİ
Geçen sezon PTT 1'inci Lig’de ilk yarıda aradığını bulamayan Göztepe devre arasında geniş çaplı bir operasyona gitmişti. Devreyi 18 puanla düşme hattının 1 puan üzerinde tamamlayan sarı kırmızılı ekipte İlhan, Yasin Avcı, Rodrigues, Buval, İbrahim, Hamza, Volkan Ekici, Fatih Doğan gönderilmiş, yerlerine Herve Tum, Ali Bilgin, Gökhan Emreciksin, Mehmet Sak, Ramazan Sal, Orhan Taşdelen, Hakan Ateş ve Paulinho alınmıştı. Ancak bu çaba sonuç vermemiş, Göztepe sezon sonunda 37 puanla küme düşmüştü. EK(YC/AÖ)