GÖZTEPE transfer harekatına Cihan, Aytek ve Sabutay'la yeniden anlaşıp Halil'i takımda tutarak başlayan sarı kırmızılılar takviyeler için de harekete geçti.
Teknik direktör Suat Kaya, sportif direktör Barış Güçlü'ye Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak ve Yeni Malatyaspor'lu Eren Görür'den sonra Alanyasporlu sağ bek Türker Toptaş, Adana Demirsporlu sol kanat Mehmet Eren Boyraz, sağ kanat Erçağ Evirgen, Giresunsporlu forvet Ergun Çakır, Akhisar Belediye'den stoper Serkan Yalçın, Konyaspor'dan sağ bek Ali Turan ve Balıkesirspor'dan sol bek İsmail Dinler'in ismini verdi.
Kaya'nın özellikle Türker ve Mehmet Eren'i istediği öğrenildi. Türker'le ilk görüşme olumlu geçerken bonservisi elinde olan Mehmet Eren'in 1'inci Lig'den talibi çok. Hasan Ali, Alper, Fatih, Ersan, Doğancan Demirci, Berkay, Hasan Türk, Tunç Murat'la yollarını ayırmasına rağmen elinde gençlerle birlikte 20 kişilik iskelet kadro bulunan Göztepe aceleci davranmayacak. Piyasanın düşmesini de bekleyen yönetim kampa kadar olan yaklaşık 1 aylık sürede transferleri yapacak. Kulüp yarın Altınbaş Holding'ten Mehmet Sepil'e resmi olarak devredilecek.