GÖZTEPE'de kaptanlığa getirilen tecrübeli oyuncu Cihan Yılmaz'a hem saha içinde, hem de saha dışında önemli görevler verildi.
Geçen sezon attığı 11 golle sarı kırmızılı takımda başarılı bir performans ortaya koyan 31 yaşındaki Cihan'ın bu sezon da takımının orta sahadaki maestrosu olurken takım arkadaşlarının sorunlarıyla da yakından ilgileneceği belirtildi. Bolu kampında teknik direktör Suat Kaya'nın yardımcısı gibi hareket eden Cihan, takımla teknik ekip arasında köprü görevini üstlendi. Özellikle genç oyuncuları bir dakika bile olsun yalnız bırakmayan Cihan, idman sonrası arkadaşlarıyla sık sık toplantı yaparak yeni sezon için takımı motive ediyor. Göztepe'de kaptanlık yapmanın büyük bir gurur olduğunu ifade eden Cihan, Bolu kampını da değerlendirirken şöyle dedi:
"Yeni sezon bizim için çok önemli. Hedefimiz kesinlikle ligi zirvede bitirip, 1'inci Lig'e yükselmek. Bana verilen sorumluluğun farkındayım. Takım kaptanı olarak hem saha içinde hem de dışında arkadaşlarıma örnek olacağım. Bolu kampındaki çalışmalarımız çok verimli geçiyor. Hacettepe, Ankaraspor ve Boluspor'la oynayacağımız maçların ardından takımın oyun şekli netleşecek. Bu yıl taraftarımızı mest edecek bir takım gelecek."

FOTOĞRAF