GÖZTEPE teknik direktörü Suat Kaya, Bolu kampında Hacettepe ve Ankaraspor'la oynanan özel maçlardan sonra kafasındaki kadroyu yavaş yavaş şekillendirmeye başladı.
İki karşılaşmada da ideal on birini sahaya süren Suat Kaya, sağ bek, sağ kanat ve forvet dışındaki mevkilere yerleştireceği isimleri netleştirdi. Suat Kaya'nın yeni sezonda kaleyi tecrübeli eldiven Oğuzhan'a emanet etmesi, stoperde Burak ve Sabutay ikilisinin oynaması bekleniyor. Sol bekte ise yeni transfer İsa'nın görev yapacağı kaydedildi.
Orta alanı Ertuğrul-Cihan ikilisiyle kurmayı planlayan Kaya'nın sol kanadı Halil'e teslim edeceği belirtildi. Defansın sağında Fatih-Ramiz, sağ kanatta Samet-Ali arasında tercih yapacak Kaya, forvette zorlanıyor. Elinde Timur, Mustafa, Tahir ve Enes gibi silahları olan Kaya, orta sahayı Matteus'la beşleyip tek forvetle oynayabileceği belirtildi. Tahir'in kampta yıldızlaşması, Enes'in toparlanması, Mustafa ve Timur'un ise deneyimli olması yüzünden kararsız kalan Kaya'nın yarın 17.30'da başlayacak Boluspor maçında tercih yapacağı belirtildi.