SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son iki haftaya şampiyonluk iddiasıyla giren Göztepe'de Halil şoku yaşanıyor. Önceki gün antrenmanda sağ ayak bileği burkulan ve son iki idmana çıkamayan genç futbolcu, kritik Pendikspor deplasmanı için 3 gün önce İstanbul'a giden kafileye alınmasına rağmen durumunun belirsiz olduğu bildirildi. Sarı kırmızılı ekipte sakat olan Enes ile U17 Milli Takım aday kadrosuna davet edilen Tuncay da yok.
Eksiklere rağmen Pendikspor'u gözüne kestiren Göztepe, Play off'u garantilemek isteyen rakibini yenip, lider Giresunspor'un üçüncü sıradaki Hatayspor'a takılmasını bekleyecek. Göztepe'nin başında henüz yenilgi yüzü görmeyen teknik direktör Suat Kaya, "Zor bir deplasman bizi bekliyor. Rakiplerin alacağı sonuçlara kulağımızı tıkayarak kazanmaya çalışacağız. Maça daha iyi motive olmak için kampa erken girdik" şeklinde konuştu.
HENTBOLCULAR BAŞARAMADI
Hentbol Erkekler 1'inci Ligi'nde ilk kez Play off Final Grubu'na kalan Göztepe, Kütahya'daki turnuvadan eli boş döndü. Sarı kırmızılı ekip finallerde Konya Selçuklu Belediyesi'ne 33-24, Rainbow Kayseri'ye 42-34, Amasya Taşova'ya 46-35 yenildi. Gruptan Ranbow Kayseri ve Amasya Taşova adını Süper Lig'e yazdırdı.

EK(YC/AÖ)