İKİNCİ Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Göztepe, ara transferde hücum hattını Hasan Ali ve Tunç Murat'la güçlendirmesine rağmen skor yükünü yine eskiler çekti.
İkinci yarıda rakip fileleri 10 kez sarsan sarı kırmızılı ekipte Cihan ve Halil 3’er, Şaban ise 2 gol kaydederken, bir golü de Gaziosmanpaşalı Taner kendi kalesine attı. Devre arasında alınan oyunculardan Hasan Ali, forma giydiği 3 maçta da topu üç direk arasından geçiremezken, iki karşılaşmada görev yapan Tunç Murat da gol atmayı başaramadı. Yeni transferlerden gol sevinci yaşayan tek isim, orta sahada oynayan Alper oldu. Göztepe’de Şuban toplamda fileleri 9 kez sarsarken, Cihan takımına 8 gol kazandırdı.
GİDENLER DE ATTI
Göztepe’nin devre arasında gönderdiği futbolcular, yeni takımlarına kritik gollerle puan kazandırdı. Adem, Tepecikspor’da 3, Halil Çelik Kırklareli’de, Mehmet Ayaz ise Güngören’de 2’şer gol attı. Ara transferde Yeni Malatyaspor’a giden İlyas ise yeni takımının formasını giydiği ilk maçta ilk golünü Göztepe’ye atıp, sarı kırmızılı ekibi liderlikten etti.

EK(YC/AÖ)