SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta son haftaya lider olarak giren Giresunspor'un 1 puan gerisinde bulunan Göztepe, grupta Play off'u garantileyen 4'üncü sıradaki Yeni Malatyaspor'un, Giresunspor maçına yedeklerle çıkacağına yönelik haberlere tepki gösterdi.
Yeni Malatyaspor Genel Kaptanı Çetin Aydoğan'ın, Giresunspor'un şampiyon olması halinde play off'ta son haftalarda form düşüklüğü görülen Hatayspor ile eşleşip, ilk maçı evlerinde oynama şansına sahip olacaklarına dair sözleri, sosyal medyada Göztepelilerden tepki gördü. Yeni Malatyaspor teknik direktörü Cafer Aydın, Kartalspor maçından sonra 3 gün izin verdiği futbolcular antrenmanlara çarşamba günü başladı. Aydın, play off öncesi as futbolcularımın sakatlanmasını ya da cezalı duruma düşmesini istemediğini bildirirken, "Kimse endişe etmesin. Şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan Giresunspor maçında görev vereceğim her oyuncu şeref ve haysiyetle mücadele edecektir" dedi.
Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, grubun kaderini yakından ilgilendiren maçlarda herkes işini ciddiyetle yapmasını isterken, "Şampiyonluk kaderimizde varsa ya lider olarak ya da Play off oynayarak çıkarız" diye konuştu. Altınbaş, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı ziyaret ederek Turgutluspor maçına davet etti.

EK(YC/AÖ)