FUTBOLCU olarak ayrıldığı Göztepe’ye 17 yıl sonra teknik direktör olarak dönen Zafer Turan, "1995-1996 sezonunda Yükselme Grubu’na çıkmamıza rağmen 1'inci Lig firsatını kaçırmıştık. O dönemde yarım kalan işi bu sezon tamamlayacağız" mesajını verdi.
Başkan Hüseyin Altınbaş’ın teklifinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Turan, "Oyuncuları tanıyorum. İlk yarıda oynanan maçları izledim. Elimizde iyi bir kadro var. Az ama nokta takviyeyle şampiyonluk kovalayacağız. Kapanmayacak fark yok" dedi.
Ekibinde 1994-1996 yılları anasında sarı kırmızılı formayı birlikte terlettiği Tacettin Bakacak ve Suat Arıcan’ın da yer aldığını hatırlatan Turan, "Tacettin’le yıllardır dostuz. Birlikte çalışmayı planlıyorduk. İlk kez Göztepe’de yollarımızın kesişmesi güzel tesadüf oldu. Zaten kulüpte çalışan Suat Arıcan takımı iyi tanıyor. İdari Menajer Kural Altıntaş ve Altyapı Koordinatörü Yüksel Can’la birlikte Göztepelilerden oluşan bir ekip olduk. Göztepe kendi evlatlarıyla başarıya ulaşacak” diye konuştu. EK(YC/AÖ)