TRANSFER döneminde şu ana dek 12 oyuncuyla sözleşme imzalayarak adeta gövde gösterisi yapan Göztepe'de teknik direktör Suat Kaya, kadroyu erkenden kurmanın keyfini yaşıyor. Sportif direktör Barış Güçlü ile müthiş bir sinerji yakaladıklarına değinen genç teknik direktör, "Transfer listemin ilk sırasında kim varsa hepsini renklerimize bağladık. B planına bile gerek duymadan, direkt istediğimiz isimleri aldık. İç transferde de kalmasını istediğim futbolcuları kadroda tuttuk. Transferi yüzde 90 tamamladık" yorumunu yaptı.
İkinci Lig'in en kaliteli oyuncu grubuyla çalışacaklarını belirten Suat Kaya, "Artık zirve için mazeretimiz kalmadı. Hayalimdeki takımı kurmak üzereyim. Taraftarı ayağa kaldıracak, doksan dakika yerine oturtmayacak Göztepe'yi hazırladık. Rakiplerimizden büyük bölümü transferde bir adım dahi atamazken, biz tüm detayları bitirdik. Mali yapımızın da güçlü olması bunda etken" ifadesini kullandı. Kaya, Hataysporlu orta saha Hasan Küççük'le ilgilendiklerini ancak oyuncunun henüz sözleşme imzalamadığını da sözlerine ekledi.
TİMUR'U ALMAK KOLAY OLDU
Göztepe, aralarında Süper Lig kulüplerinin de bulunduğu pek çok takımın peşinden koştuğu Bandırmasporlu Timur Kosovalı'yı sözleşmesinde yazan maddeden yararlanarak renklerine bağladı. Golcü oyuncunun sözleşmesinde "110 bin TL'ye serbest kalır" maddesinin bulunduğu ve Göztepe'nin bu parayı vererek Timur'u aldığı öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün 24 yaşındaki futbolcuya senelik 300 bin TL vereceği iddia edildi.