YENİ sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Göztepe'nin teknik direktörü Suat Kaya 'Geleceğin Göztepe'sini' oluşturduklarını söyledi.
Transfer sezonunda 15 oyuncuyu renklerine kattıklarını hatırlatan genç çalıştırıcı, "Bu sezon oluşturduğumuz kadronun 2'nci Ligde şampiyon olacağına inancım tam. Gelecek sezon da PTT 1'inci Lig'de bu kadroyla mücadele edeceğiz. 3 ya da 4 transfer yapacağız. Aldığımız futbolcular 2'nci Lig'in üzerinde" diye konuştu. 
Yıllardır Göztepe'nin her sezon kadrosunu baştan aşağı yenilediğini belirten Suat Kaya, "Göztepe iskeletini sağlam temellere kurduk. Artık 15 oyuncu alıp 15 futbolcu gönderme devri bitti" diye konuştu. Yeni sezonda takım kaptanlığını Cihan Yılmaz'ın yapacağını da sözlerine ekleyen Kaya, ismi Göztepe ile anılan İbrahima Yattara ile ilgilenmediklerini ve transfer yapmayacaklarını yineledi.
BİLET ALANA FORMA HEDİYE 
Göztepe yönetimi aldığı kararla 300 TL'ye kapalı tribünden kombine bilet alanlara forma hediye edecek. "İzmir'in sokaklarında yürüyoruz formalarla" sloganıyla  İzmir semtlerini dolaşan Göztepe Karavan'da satılan lisanslı ürün ve kombinelere büyük ilgi olduğu açıklanırken, Seferihisar'a giden karavana taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Seferihisar'da çok sayıda taraftarı bulunan Göztepe'nin ürünleri kapış kapış satılırken, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'e de Göztepe atkısı hediye edildi. 

FOTOĞRAFLI