SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Göztepe cumartesi günü saat 13.30’da Alsancak Stadı’nda oynayacağı Sarıyer maçının saati, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aynı gün yapacağı miting nedeniyle saat 16.00'ya alındı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü, Göztepe yöneticilerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun aynı gün saat 15.00’te Gündoğdu Meydanı’nda miting düzenleyeceğini hatırlatarak, Sarıyer maçının pazar günü saat 15.00’te, oynanmasını önerdi. Emniyet müdürlüğü, cumartesi günü saat 16.30'da oynanması planlanan Karşıyaka-Adana Demirspor maçının ise saat 19.00'a alınabileceğini bildirdi.
Bu arada Futbol Federasyonu ile sürekli görüşmeler yapıldı. Karşıyaka, maç saatinin değiştirilmesine karşı çıktı. Futbol Federasyonu ve Göztepe'nin rakibi Sarıyer ise maçın pazar veya pazartesi günü saat 19.00'da oynanmasını istemedi. 3 gün süren görüşmelerin ardından Göztepe-Sarıyer maçının cumartesi günü saat 13.30 yerine 16.00'ya alınması kararlaştırıldı. Karşıyaka-Adana Demirspor maçı da daha önceden belirlendiği gibi pazar günü saat 16.30'da oynanacak.

(YC/AÖ)