SPOR Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup’ta ikinci yarıya Gaziosmanpaşa beraberliğiyle başlayan Göztepe’nin teknik direktörü Zafer Turan, bu hafta oynayacakları İnegölspor maçını iyi futbolla kazanacaklarını iddia etti.
Hata yapma lüksleri olmadığını belirten Zafer Turan, “Kamp dönüşü İnciraltı’ndaki çalışma ortamında sıkıntı yaşadık. İyi oynamak istiyorduk ama deplasmanda kontrataktan goller yedik. Rakibin 10 kişi kaldığı bölümü değerlendiremedik. İkinci yarı zorlu geçecek. Herkes kayıp yaşayacak. Az hata yapan ipi göğüsler" dedi.
Gaziosmanpaşa maçında eleştirilen Volkan’a sahip çıkan Zafer Turan, toplam 9 futbolcunun ayrıldığını, 5 transfer yaptıklarını, birkaç takviye daha düşünebileceklerini kaydederken şöyle konuştu:
"Daha fazla, daha kaliteli transferler yapsak, maliyeti yükseltip, takım içindeki dengeleri zorlardık. Kadro bozulsa ilk yarıda toplanan 32 puanı inkar etmiş olurdum. Takımımdan memnunum. İstikrardan yanayım. Bu sezon şampiyon olursak daha uzun vadeli planlar yaparım."
ULUCAK'A TAŞINIYORLAR
İnciraltı Tesisleri’nin bozuk zemininden yakınan Zafer Turan, Kemalpaşa Ulucak Sahası’nı beğendi. Sezon başında da çevre ilçelerde saha arayıp bulamayan sarı-kırmızılılar, haftada iki gün Ulucak’ta çalışmayı planlarken, Turan takımın bir gece bu beldede konaklamasını istiyor. Sarı kırmızılı ekipte omuzundan sakatlanan kaleci Tolgahan’ın durumu belirsiz.  EK(YC/AÖ)