Fenerbahçe'nin son dakikada Gaziantepspor karşısında elde ettiği galibiyette başrol oynayan Gökhan Gönül, eleştirilere yanıt verdi.

Fenerbahçe ligin üçüncü haftasında konuk ettiği Gaziantepspor'u tek golle geçerken, üç puanı getiren maçın tek golü ise karşılaşmanın bitmesine yakın penaltıdan geldi.

Gol şöyle gelişti: "Sağ kanatta topla buluşmak isteyen Gökhan Gönül ceza sahası içinde bir anda rakibi Şenol Can ile girdiği mücadelede yerde kaldı ve hakem Ali Palabıyık penaltıya karar kıldı. Topun başına geçen Emre Belözoğlu'nun vuruşunda kaleci Eray Birniçan köşeyi bilip uzansa da topu çelemedi ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti."

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALARI VAR

Bu pozisyonun ardından tüm gözler Gökhan Gönül'e çevrildi. Yıldız oyuncunun bundan önce biri 2010 diğeri 2013'te iki ayrı penaltı pozisyonu için dikkat çeken açıklamaları var. Gaziantepspor maçında tartışmalı bir şekilde penaltı alan Gönül bakın hangi maçlarda kendini yere atıp sonra özür diledi.

2010 ROMANYA: "PENALTI DEĞİLDİ ÜZGÜNÜM!"

Romanya ile oynanan özel maçta kazanılan penaltının kahramanı Gökhan Gönül, pozisyonda penaltı olmadığını söyledi. İşte o haber.

2013: GALATASARAY: "KENDİMİ ATTIM ÜZGÜNÜM"

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 2-0 kazandıkları Galatasaray derbisinde yaşadığı bir pozisyonda kendisini atmış gibi göründüğü için utandığını söyledi.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan zorlu karşılaşmada girdiği pozisyon sonrasında takımına penaltı kazandırarak galibiyetin gelmesine taktı sağlayan Gökhan Gönül ise eleştirilere maçtan sonra yanıt verdi. Sarı lacivertli takımın oyuncusu, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: