GİRESUNSPOR'un deplasman maçlarında alınan iyi sonuçlarla 'Uğurlu ayak' olarak adlandırılmaya başlanan Asbaşkan İbrahim Özkul’un sadece deplasman maçlarında giydiği ve uğur getirdiğine inanılan kahverengi ayakkabıları cam kutuda korumaya alındı. Uğurlu ayakkabısının Başkan Mustafa Temel Bozbağ'ın odasına konulmasını degerlendiren Özkul, "Hem mutlu oldum, hem de güldüm" dedi, yeşil mavili ekibin başarılarınının PTT 1'inci Lig'de de sürmesini dilediğini söyledi.
AYAKKABI CAM KUTUYA KONULARAK KORUMAYA ALINDI
Bu sezon sonunda PTT 1'inci Lig'e yükselen yeşil beyazlıların deplasmanlarda kafile başkanlığını yapan ve gittiği her deplasmanda uğur getirdiğine inandığı için aynı ayakkabıyı giyen Asbaşkan İbrahim Özkul’un kahverengi ayakkabısı, cam kutu içine konuldu. Deplasmanlarda kulübede yönetici olarak oturmaya başlamasının ardından başarılı sonuçların gelmesiyle 'Uğurlu ayak' olarak adlandırılmaya başlanılan Özkul'un ayakkabısı, bundan böyle Başkan Mustafa Temel Bozbağ’ın odasında duracak.
AYAKKABIYI GİYDİ, DEPLASMANLARDA İYİ SONUÇLARLA ŞAMPİYONLUK GELDİ
Kahverengi ayakkabıyı her deplasmanda giydiğini söyleyen Özkul, "Deplasmanlarda kafile başkanlığını hep ben yaptım. Başarılı sonuçlar geldikçe şans getirdiğine inandığım kahverengi ayakkabıyı çıkarmadım. Sadece Pendikspor ve Hatayspor deplasmanlarında giymedim, o maçlarda da sahadan mağlup ayrıldık. Yönetici arkadaşlarım da ayakkabıyı değiştirmememi istedi. Kahverengi ayakkabıyı şampiyon olduğumuz güne kadar giydim. Daha sonra eski yönetici arkadaımız Şaban Bulam benden ayakkabıyı istedi. Ben de verdim. İki gün sonra ayakkabıyı camın içinde gördüm. Hem mutlu oldum, hem de güldüm. Umarım başarılarımız PTT 1'inci Lig'de de devam eder" dedi.

HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF