Serhan TÜRK, Antalya- Medical Park Antalyaspor - Galatasaray karşılaşmasının ardından muhabirlerin sorularını yanıtlayan Antalyaspor'un yeni transferi Giray Kaçar, açıklamalarında şu sözlere yer verdi. TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU TESCİLLENMİŞTİR

Yargıtay'ın Cuma günü şike soruşturması hakkında verdiği kararın ardından, 2011-2012 sezonunda forma giydiği eski takımı Trabzonspor'un şampiyonluğunun tescillendiğini vurgulayan Giray Kaçar; Bence Trabzonspor'un şampiyonluğu kesinlikle tescillendi. 2011-2012 sezonunda neler yaşadığımızı çok iyi biliyorum. Hepimiz çok büyük fedakarlıklar yaptık. Özel hayatımızdan ödün verdik. Maçlar için sabahlara kadar oturup uyuyamadığımızı biliyorum. Çok büyük emek sarf ettik ve yargıtayın kararı bunu tescilledi ve şampiyonluğun Trabzon'a geri verileceğinden ben dahil herkes emindir. Bunu tüm halk da gördü zaten. En yakın zamanda da umuyorum şampiyonluk kupası Trabzonspor'a gider. Bizde kutlamalarda yanlarında oluruz diye düşünüyorum şeklinde açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR'UN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN ÇOK EMEK VERDİK

Şampiyonluk kupası Trabzonspor'a verildiği takdirde kutlamalara katılacağını dile getiren başarılı defans oyuncusu; Kutlamalara tabi ki de giderim. Çoğu maçta da forma giydim zaten. O zaman Trabzonspor'un şampiyonluğu için çok emek verdik. 2011-2012 sezonunda yaşanan diğer olaylar hakkında bir yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Beni sadece Trabzonspor'un durumu ilgilendiriyor. Çünkü o dönem kupayı gerçekten hak ettik. İnşallah en kısa zamanda Trabzonspor'un kupası hak ettiği şekilde teslim edilir ifadelerine yer vererek sözlerini tamamladı.

KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ

Maç sonu değerlendirmesi yapan Giray Kaçar; Öncelikle Antalyaspor'da böylesine karakterli futbolcular ile forma giydiğim için ve bugün ilk kez forma giydiğim için çok mutluyum. Maça gelecek olursak da bugün çok iyi bir futbol oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarı tam olarak istenileni yapamadık ama net pozisyonları bulan bizdik. Beklenmedik bir penaltı oldu, şahsen penaltı olmadığını düşünüyorum. Ancak ikinci yarı iyi bir performans sergileyerek net pozisyonlar bulduk. Gol atacağımızdan da emindim ve nitekim öyle oldu gol attık ve maç 1-1 bitti. Biz kupada çok iddialıyız ve final oynamak istiyoruz. Ciddi rakipler kupadan elendi ve işimiz daha kolay. Bütün takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Hepsi çok karakterli ve çok iyi futbolcular. Puan bizim için çok önemliydi ve Galatasaray'a karşı puan almak bizim için bir özgüven oldu. Bundan sonra ki hedeflerimiz doğrultusunda da çalışmalarımız devam edecek ifadelerine yer verdi. ST(MA)