MEDİCAL Park Antalyaspor, Trabzonspor'dan defans oyuncusu 28 yaşındaki Giray Kaçar ile 2.5 yıllığına anlaştı.
Trabzonspor'da kadro dışı kalan Giray Kaçar, Medical Park Antalyaspor ile Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşen törende kendisini kırmızı beyazlı takıma 2.5 yıllığına bağlayan imzayı attı. Törende konuşan Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, transferleri mevkiye göre gerçekleştirdiklerini söyledi.
Trabzonspor ile Giray'ın bonservisi konusunda anlaştıklarını belirten Gencer, "Transfer dönemi başlamadan birtakım görüşmelere başlamıştık. Mevki transferleri hızla yapıyoruz. Prensipte anlaştığımız ancak imza atmadığımız isimler var" dedi.
Giray Kaçar'ın Antalyalı ve Antalya'nın evladı olduğunu belirten Gencer, başarılı futbolcunun Medical Park Antalyaspor'da kaptanlık görevine kadar yükselebileceğini ve jübilesini de takımda yapması gerektiğini dile getirdi.
Başarılı defans oyuncusu Giray Kaçar da kendisini ilk olarak Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın aradığını belirterek, transferin gerçekleşmesinden dolayı Başkan Gencer ile Aybaba'ya teşekkür etti. Memleketinin takımında forma giymenin kendisini gururlandıracağını dile getiren Giray, "Her zaman Antalyaspor forması giymek ve en iyi şekilde taşımak isteği vardı. Bana inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İyi bir camiaya geldiğimi düşünüyorum. Hedefi olan bir takıma geldiğimi düşünüyorum" diye konuştu.
Giray, daha sonra Medikal Park Antalyaspor forması ile fotoğraf çektirdi.