TÜRKİYE 2'nci Profesyonel Erkekler Voleybol Ligi A Grubu'nda mücadele eden Korkuteli Gençlikspor, Bursa Tofaşspor'u 3-0 yendi.

Korkuteli Gençlikspor, son 2 maçında rakiplerini mağlup ederek taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. Son maçında Bursa Tofaşspor'la karşılaşan Gençlikspor, rakibine şans tanımadı ve üç seti de kazandı. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan oyunculara, yönetim prim sözü verdi. Karşılaşma sonrasında Gençlikspor Kulüp Başkanı Servet İlhan ve Mali Başkan Ahmet Kaya soyunma odasına giderek oyuncuları tebrik etti.

PRİM VERECEK

Mali Başkan Ahmet Kaya, takımın ligde sürekli olabilmesi için ilçede yaşayan herkesin katkıda bulunması gerektiğini söyledi. Oyunculara 2 haftadır gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür ederen Kaya, galibiyet primi vereceklerini vurguladı. Prim miktarını açıklamayan Kaya, "Takımımızın galibiyetlere ihtiyacı olduğunu düşünerek, bazı önemli maçlarda oyuncularımıza galibiyet primi vermeyi düşünüyorum. Bu hafta grubun güçlü ekiplerinden Bursa Tofaşspor'u 3-0 yenerek bizleri sevindirdiler. Gençlikspor'un daha güzel yerlere gelmesi için maddi ve manevi desteğimiz sürecek" dedi. (FOTOĞRAFLI)