KASIMPAŞA mağlubiyetinin ardından Gençlerbirliği Kulübü Başkan İlhan Cavcav, menajer ve teknik kadronun işine son verdi.
Gençlerbirliği Kulübü yaşananlarla ilgili olarak bir açıklama yayınlayarak, menajer Cem Onuk ve antrenör Metin Diyadin'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
İşte o açıklama:
"Sekizinci haftasını mağlubiyetle kapattığımız Süper Lig'in bu yıl her defasından daha çekişmeli olduğunu tecrübe etmekteyiz. Ancak Gençlerbirliği olarak lig tarihimizin en kötü başlangıcını yapmış olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Lig sıralamasındaki yerimizi göz önüne alarak daha önce yapılan bütün spekülasyonlara rağmen arkasında olduğumuzu beyan ettiğimiz teknik direktörümüz Metin Diyadin'le varılan karşılıklı anlaşma ile de yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. "Metin Diyadin" isminin Gençlerbirliği camiasında her zaman olduğu gibi bundan sonra da sevgi ve saygı ile anılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Sayın Diyadin'e ve ekibine teşekkür ederiz.
Yine mevcut pozisyonumuzla ilgili olarak genel menajerimiz Cem Onuk'la da çalışmaya devam etmeyeceğiz. Kendisine kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
Öte yandan başkanımız İlhan Cavcav, bugün katıldığı bir televizyon programında, bundan önce defalarca söylediği gibi Gençlerbirliği'ne en az kendisi gibi tutkuyla bağlı bir başkan adayı bulduğunda görevini devretmeye hazır olduğunu söylemiş, bu sözleri "istifa edeceği" şeklinde algılanmıştır. Şimdilik bu algının iyi niyetli olduğunu düşünsek de, gerek kulübümüz gerek başkanımız hakkında son zamanlarda yapılan negatif propagandaların da farkındayız. Açıkça ifade etmeliyiz ki, İlhan Cavcav, 35 yıldır olduğu gibi bugün de Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün başkanıdır, kendisi öyle istediği sürece de bu, böyle kalacaktır." EA(GH/FG)