GÖREVE geldiği süreçte oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçı öncesi İlhan Cavcav Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.
Zor bir süreçte göreve geldiklerini hatırlatan Özdilek, "Buraya gelirken sorun olacağını düşünmeden oyunculara inanarak geldim" dedi.
Takımda özgüven eksikliğinin olduğunu kaydeden Özdilek, "Geldiğimde oyuncularda özgüven eksikliği vardı. Oyuncu grubu ile toplu ve tek tek görüşmeler yaptık. Oyuncuların değerlerini ortaya çıkardık" diye konuştu.
Üç haftadır kazandıklarını belirten Özdilek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Önemli olan değişimi sahaya yansıtmak. Yaptığımız işlerin sahada sonuçlarını görünce daha değerli oluyor. Bizim için en önemli maç Elazığ maçıydı. Bu maçı kazanıp güvenimiz yerine geldi. Bununla birlikte galibiyet serileri geldi.
Milli takım arası keşke olmasaydı. Çıkışımızı aradan sonrada sürdürmek istiyoruz. 15 günlük arayı iyi değerlendirdik. Oldukça iyi çalıştık. Takım olgusunu ön plana çıkardık. Oyuncularım birlikte hareket ediyor ve her maçta insan üstü gayret gösteriyorlar. Milli takımdan gelen oyuncularımız takıma katıldı. Milli oyuncularımız sakatlanmadan geri döndü. Bu bizi sevindirdi. Dünya Kupası'na giden oyuncularımıza sevindik. Gidemeyenlere ise üzüldük.
Hafta sonunda önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı kazanıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Tek düşüncemiz maçı kazanmak."