HERKESİ Kayseri Erciyes deplasmanı için 'Uçağı dolduralım' kampanyasına katılmaya davet eden Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Kayseri'ye gelmek isteyen futbolseverlerin, kalkıştan 2 saat öncesine kadar rezervasyon yaptırabileceğini tekrarladı.

Medical Park Antalyaspor, pazar günü saat 16.00'da deplasmanda oynanacak Erciyes maçı için yarın saat 15.00'te özel uçakla Kayseri'ye hareket ediyor. Başkan Gültekin Gencer, hafta içinde başlattıkları 'Uçağı dolduralım' kampanyasına katılım oranının yüksek olduğunu, ancak boş koltukların da dolmasını temenni ettiklerini söyledi. Kayseri'ye dolu uçakla gitmek istediklerini tekrarlayan Gencer, turizmci, holding sahibi ve iş adamlarından oluşan grubun da kafileye katılacağını ifade etti. Gencer şöyle konuştu:

“Gayret ve çabamız, Kayseri'ye dolu uçakla gitmek. Bu ilgi ve alaka Antalyaspor'a verilecek en güzel destektir. Sezon başından bu yana uyguladığımız özel uçak politikamız her hafta biraz daha ilgi görüyor. Son Trabzon seyahatinde de sanayiciler ve iş adamları bizi yalnız bırakmadı. Öyle sanıyorum Kayseri'ye de gelecekler. Tüm Antalyalı futbolseverleri de bekliyoruz. Uçağımızın kalkışından 2 saat öncesine kadar kulübe başvurabilirler. Bizler de yönetim kurulu olarak eksiksiz uçakta olacağız. Burada tek amaç takımı deplasmanlarda da yalnız bırakmamak.ö --- KUTU --- Antalyaspor'da son durum SAKAT: Yok

CEZALI: Yok

MUHTEMEL 11: Hakan Arıkan- Serkan Balcı, Emre Güngör, Giray, Musa Nizam, Gökçek Vederson, Tita, Insa, Enoh, Emrah Başsan, Diarra. (FOTOĞRAFSIZ)