ANTALYA'da Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nin (TOHM) bisiklet ve okçuluk sporcuları, geleceğin şampiyonları olmak için aralıksız çalışıyor.

Merkeze devam eden 10 bisiklet sporcusu, Antalya- Alanya yolu üzerinde pedal çevirdi. 11'i kadın 20 okçuluk sporcusu ise Yüzüncü Yıl Okçuluk Tesisleri'nde hedefleri 12'den vurdu. Bisiklet ve okçuluk sporcuları, 2016 yılında Brezilya'nın Rio şehrinde Yaz Olimpiyat Paralimpink oyunları, 2018 yılında Güney Kore Pysong Chang şehrinde Kış Olimpiyat ve Paralimpik oyunları ile 2020 yılında Japonya'nın Tokyo şehrinde düzenlenecek Yaz Olimpiyat Paralimpik oyunlarında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Antalya'nın Olimpiyat Hazırlık Merkezi sporcularının, uluslararası arenada büyük başarılar elde edeceğine inandığını kaydetti. Hacıcaferoğlu, "İl müdürlüğü olarak sporcu yetiştirmek üzere tohumları attık. Bu tohumlarımız yeşerip büyüyecek ve spor kazanacak" dedi. (FOTOĞRAFLI)