KIZIL YENİDEN ADAY OLDU
Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, 26 Ocak’ta yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden aday olacağını açıkladı.
İbrahim Kızıl, yaptığı yazılı açıklamada başkanlığa yeniden aday olacağını ifade etti. Kızıl, yeni yönetim kurulunda kentin ve takımın menfaatleri için kan değişikliğine gidileceğini kaydettiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Kamuoyunun da bildiği gibi, yaklaşık iki aydır Gaziantepspor Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda yeni bir oluşum için yapılan çalışmalara, Gaziantepspor ve şehrimizin menfaatleri doğrultusunda sonuna kadar kapıları açık tutarak destek verdik. Yaşanan bu süreçte, daha önce aldığımız kongre kararının istemimiz dışında iptal edilmesi ile birlikte yeni kongre kararı almış bulunmaktayız. Mevcut Yönetim Kurulu olarak destek verdiğimiz bu süreçte, yaşanan bu sürecin uzaması, bağımsız denetleme kurulunun raporlarının gecikmesi, transfer sezonunun kısıtlı olması ile beraber, takımımızın Sergen Yalçın’ın göreve geldikten sonraki başarılı çıkışına Gaziantepspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda zarar gelmemesi için, gerekli transfer çalışmalarına başlayacağımızın ve mevcut Yönetim Kurulu’nda kan değişikliğine gidilerek, şehrimizi ve camiamızı kucaklayacak bir yönetim anlayışı ile kulübün menfaatleri doğrultusunda yapılacak olağan üstü genel kurulda tekrar aday olacağımın bilinmesini isterim."