TAKIMIN başına Sergen Yalçın'ı getirdikten sonra oynadığı 4 maçta 4 galibiyet alan Gaziantepspor, ideal kadrosuyla fark yarattı.
Gaziantepspor, ligdeki kötü gidişatını sürdürerek 11'inci haftada deplasmanda Kasımpaşa karşısında aldığı 3-0'lık yenilginin ardından Bülent Uygun'la yollarını ayırıp Sergen Yalçın'la anlaştı. Sergen Yalçın yönetimindeki kırmızı siyahlı ekip, 4 maçta 4 galibiyet alarak ligde 16'ncılıktan 9'uncu sıraya yükseldi.
4'TE 4 YAPTI
Tamer Tuna, Murat Şahin ve Stefano Morreno ile birlikte takımın başına geçen Sergen Yalçınlı Gaziantepspor, ard arda karşılaştığı Sanica Boru Elazığspor'u 3-1, Gençlerbirliği'ni 3-1, Trabzonspor'u 3-2, son olarak pazar günü oynadığı karşılaştığı Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti. Sergen Yalçın, 8 puanla teslim aldığı Gaziantepspor'u 4 maçta aldığı 12 puanla 20 puanla 9'uncu sıraya taşıyarak büyük başarı elde etti.
Deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği'ni 3-1'lik skorla mağlup eden takımını bozmayan Sergen Yalçın, bu 11'i Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarında da bozmadı. 
OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI
Sergen Yalçın'ın takımın başına getirilmesiyle aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çeken Gaziantepspor yönetim kurulu ise kan değişikliğine duyduğu ihtiyaçtan dolayı kongreye gidilmesini kararlaştırdı. Gaziantepspor yönetiminin 12 Ocak 2014 tarihinde yapılacağını açıkladığı kongre kararı, kulüpten yapılan yazılı açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.