GAZİANTEPSPOR antrenörü Tamer Tuna, ihtiyaç duydukları galibiyeti almanın sevincini yaşadıklarını, ilk yarıda golün dışında iş yapmadıklarını belirtti, "Ekip olarak çok mutluyuz. Gaziantepspor'un ciddi bir galibiyete ihtiyacı vardı. Biz sadece oyuncularımızı bir haftalık çalışmada çok iyi bir kadro olduklarını ve inançlarını sahaya yansıttıklarında galip geleceklerini söyledik. Takımla ilgili zaten analizlerimiz vardı. Bunlar üzerine biraz çalışabildik. Artılarımız, eksilerimiz var ama bugün gerçekten oyuncularımız çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Olmaları gerektiği veya oldukları oyuncu kalitesini açıkçası ikinci yarı ortaya koyabildik. İlk yarı golün dışında işler yapmadık ama gerçekten yüreklice maçın sonuna kadar o coşkuyu sürdürebildiler. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.
SARALOĞLU: "DİRENCİMİZ DÜŞTÜ"
Sanica Boru Elazığspor teknik sorumlusu İrfan Saraloğlu ise ikinci yarıda şanssız bir şekilde geriye düştüklerini ve maçtaki dirençlerini kaybettiklerini dile getirirken şöyle konuştu:
"Bu maçta bizim için mutlu olarak söylenecek en güzel şey iki şehir takımının, insanlarının birbirleriyle olan dayanışması ve sempati duyması. Onun dışında futbola dönersek; ilk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. İkinci yarıda şanssız bir şekilde geri düşmemiz, maçtaki direncimizi düşürdü. Gerekli direnci gösteremedik. Gerekli reaksiyonu gösteremedik ve maç aleyhimize sonuçlandı. Bunda etken olan şeyler belki de; ilk 11'de oynayacak 6 oyuncumuz noksanlığıdır. Ancak sahaya çıkan oyuncularımızın 15 günlük antrenman performansı çok çok yüksekti. Bugün onu özellikle ikinci yarıda sahaya yansıtamadık."