Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, () - PTT 1'inci Ligde mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde düzenlenen antrenmanla başladı. Sağlam, bu sezon ligin bütün takımları zorlayacağını söyledi.

GASKİ Tesislerinde yapılan antrenmanı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Abdulkadir Gözegir ile Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi. Antrenman öncesi futbolcularla konuşan Başkan Gözegir, futbolculardan fair-play çerçevesinde oynamalarını isteyerek, "Üzerinizdeki formanın ağırlığını ve bu şehrin ağırlığını üzerinizde hissedin ona göre oynayın. Fair-play'i bırakmayın" diye konuştu.

Kendisinin ve yönetim kurulu üyelerinin takımın başına yeni geçtiğini hatırlatan Başkan Gözegir daha sonra, Kulüp Yönetimini futbolcularla tanıştırdı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam ise yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının Gaziantep'te, Ramazan Bayramı'ndan sonraki ikinci etabın ise Düzce'de yapılacağını açıkladı. Yeni sezona birçok takımın yeni transferlerle çok iyi hazırlandığını belirten Sağlam, "Zorlu bir lig herkesi bekliyor. Her şeyden önce ligin fair-play çerçevesinde hareket edecek teknik adamlar ve futbolculardan oluşmasını temenni ediyorum. Geçen sezonda çok keyifli bir lig vardı, yukarıdan aşağıya taraftar çeken bir lig olmuştu. İyi ekiplerden kurulu ekipler var şu anda. Herkes ekibini kurduktan sonra ortaya gerçekçi ve ortak bir hedef atacak kendi ekibi adına. Bizde ekibimizi tam anlamıyla kurduktan sonra gerçek hedefimizi açıklayacağız" diye konuştu.

Daha sonra yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular bir araya gelerek toplu fotoğraf çektirdi. Fotoğraf çekiminin ardından Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yönetiminde başladığı antrenman futbolcuların düz koşu ve ısınma hareketleri yapmasıyla başladı.

FOTOĞRAFLI