AC Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi, istifa edeceğini açıklayan CEO ve Yönetim Kurulu Başkanvekili Adriano Galliani'yi kulüpte kalmaya ikna etti.
İtalyan devi AC Milan bünyesinde 27 yıldır görev yapan Adriano Galliani, yaklaşık 2 yıl önce Silvio Berlusconi'den yönetimi devralan kızı Barbara Berlusconi'yle yaşadığı anlaşmazlıklar ve elde edilen kötü sonuçlara dayanamayınca, muhtemelen Şampiyonlar Ligi'ndeki Ajax maçının ardından istifa edeceğini duyurmuştu. Kendisini çiğneyerek Barbara Berlusconi'nin kararlar almasına tahammül edemeyen Galliani, kulüpteki itibarının zedelendiğinden dem vurarak, "Anlaşma olsa da olmasa da görevimi bırakacağım. Yeni jenerasyon bir yönetim gelebilir, ama bunun daha şık bir şekilde olması lazım" demişti.
Tüm bu gelişmeler üzerine Silvio Berlusconi, kadim dostu Galliani'yle dün akşam Milano'daki villası Arcore'de uzun süren akşam yemeğinde bir araya geldi. İtalyan basınına yansıyan bilgilere göre Berlusconi, kulübe yıllarını adamış olan Galliani'yi kalmaya ikna etti.
ANSA'ya yansıyan habere göre Berlusconi, "Milan'a huzur geri geldi. Galliani görevine devam ediyor" dedi.
Sezon başından beri kötü sonuçlar alan Milan, Serie A'da 13'üncü sırada yer alıyor. EÇ(OS/FG)