Hakan TARHAN, İstanbul- Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Spor Toto Süper Lig'de 2-1 kazandıkları Trabzonspor maçının, Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının nasıl kapanacağını gösterdiğini belirtti.







Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Şükrü Ergün, Trabzonspor galibiyetiyle çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, "Çok önemli bir 3 puan kazandık. İyi bir oyun ortaya koyduğumuza inanıyorum. Çok değerli bir 3 puan kazandık. Özellikle en önemli rakibimizin puan kaybettiği bir haftada aldığımız bu galibiyet, farkın nasıl kapanacağının bir göstergesidir. Bunun böyle devam edeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.







Farkın açılmasını Onur Recep Kıvrak'ın engellediğini belirten Şükrü Ergün, "Farkın açılmasına, Trabzonspor kalecisi engel oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Türk futbolunda böyle bir kalecinin yetişmesinden de Türkiye adına gurur duyuyorum" dedi.







Akşam saatlerinde savunma oyuncusu Alex Telles'in Galatasaray için İstanbul'a geldiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Şükrü Ergün, Brezilyalı oyuncuyla ilgilendiklerini söyledi. Ergün, Gremio forması giyen oyuncu ile ilgili sorular üzerine, "Böyle bir söylenti var ama bana gelmiş bir bilgi yok. Bu haberi kulüp içinde teyit ettiremedim. Bunun böyle olmadığı söylendi. Kendisiyle ilgileniyoruz ama İstanbul'a geldiği doğru değil" ifadelerini kullandı. Şükrü Ergün, Almanya'nın Hamburg takımında oynayan mili futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun transferiyle ilgili sorulara ise "Transferleri önceden haber vermek durumunda kalmamak için bu konularla ilgilenmiyorum. Bildiğim bir şeyi 'Bilmiyorum' demek çok zor olduğu için öğrenmiyorum" ifadelerini kullandı. HT(MA)