Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın, Ulus'taki Liv Hospital'da gerçekleştirilen sezon başı rutin sağlık kontrolünden geçti.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Olcan, transferinin ardından GSTV'deki röportajında söylediği "Aslanların sessiz kaldığı yerde kurtlar kuşlar volta atar. Bilmezler ki aslan o sessizliği bozarsa kıyamet kopar" şeklindeki açıklamalarına Fenerbahçe camiasından gelen tepkilerle ilgili olarak, bu sözü herhangi bir takıma gönderme veya eleştiri yapmak için söylemediğini söyledi.

"Fenerbahçe ile ilgili hiçbir açıklama yapmadım. Sadece çok beğendiğim bir söz vardı onu paylaşmıştım" diyen Olcan, "Bu, başka bir takıma sataşma değildi. O konulara pek girmeyeceğim. Çünkü ben öyle bir açıklama yapmadım. Sadece çok beğendiğim bir sözü yazmıştım. Bu, ne başka bir takıma göndermeydi ne de bir eleştiriydi" dedi.

Olcan Adın ayrıca, ilk hedeflerinin Fenerbahçe ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçını kazanıp, lige en iyi şekilde hazırlanmak olduğunu dile getirdi.

Galatasaray'a transfer olarak hedeflerinden birini gerçekleştirdiğini ifade eden Olcan Adın, "Galatasaray'a transfer olduğum için çok mutluyum ve gururluyum. Hep hayallerimde Galatasaray'da oynamak vardı. Artık çalışma zamanı. Bir an önce kampa katılıp, takım arkadaşlarımla kaynaşıp yeni sezona hazırlanmak istiyorum" diye konuştu.

Yeni sezonda 4. yıldızı takacaklarına inandığını belirten Olcan, "Biz bu sene 4. yıldızı takacağız. Bunu bütün takım arkadaşlarıma, hocama ve taraftarlarımıza güvenerek söylüyorum. Onların desteğiyle, yardımıyla, moraliyle biz bu sene 4. yıldızı takacağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'nin, kendisini dünyaca kanıtlamış bir çalıştırıcı olduğunu, İtalyan teknik adamın takıma çok

katkı sağlayacağına inandığını belirten Olcan, bir an önce takıma katılıp, Prandelli ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışmak istediğini anlattı.

Olcan Adın, UEFA Şampiyonlar Ligi ile ilgili olarak yöneltilen bir soru üzerine de, "Daha önceki takımlarımda da Şampiyonlar Ligi kadrosunda bulunma fırsatım olmuştu. Ancak süre alamamıştım, UEFA Kupası'nda oynamıştım. Tabii ki Şampiyonlar Ligi ayrı bir heyecan, orada da çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Çünkü Galatasaray dünya çapında bir kulüp ve inanılmaz kalitede oyuncularımız var. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'nde olsun Türkiye Ligi'nde olsun çok önemli başarılara imza atacağız diye düşünüyoruz" dedi.