Serhan Türk, İstanbul-

Sarı kırmızılı oyunculardan Gökhan Zan, Sabri Sarıoğlu, Nordin Amrabat ve Veysel Sarı, Şişli Belediyesi tarafıdan düzenlenen iftara katıldı. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Şişli Belediyesi Başkan Vekili Emir Sarıgül'ün öncülüğünde düzenlenen iftar, Şişli Camii'nin önünde kurulan iftar çadırında gerçekleştirildi.

İftar saatine doğru çadıra gelen futbolculara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İftar öncesinde açıklamalarda bulunan Emir Sarıgül, Galatasaray'da yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla uyumlu bir birliktelik içinde olduklarını belirterek, "Yeni hocamız geldi. Kaptanımız da kendisini karşıladı. Yönetim kurulu üyeleri olarak var gücümüzle Galatasaray'ın daha da ileri gitmesi için çalışıyoruz. Bundan sonra yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bütün deplasmanlara gideceğiz. Futbolda, basketbolda, voleybolda veya başka bir branşta bir yöneticinin önde olması diye bir şey yok. Hepimiz de öndeyiz" ifadelerini kullandı. Sarıgül, bundan önce Türkiye'ye çok önemli başarılar kazandırdıklarını da ifade ederek, "Bu mübarek akşamda dualarımızı çok iyi yerlere giden Galatasaray için yapalım. Hedefimiz, önce Türkiye'de, sonra Avrupa'da önemli başarılar elde etmek. Galatasaray için başarının göstergesi, Türkiye'ye gelmemiş tek kupa olan Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmaktır" dedi.

Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar öncesi açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı takımın kaptanı Sabri Sarıoğlu ise, "Hayırlı bir aydayız. Allah herkesin tuttuğu oruçları kabul etsin. Bu organizasyonu düzenleyenlere de teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli hakkında konuşan Sarıoğlu, "Sıcakkanlı birisi olduğu izlenimini aldım. Henüz takımla tam bir tanışma gerçekleşmedi. İnşallah Avusturya kampında güzel bir çalışmayla hem biz hocamızı hem de hocamız bizleri tanıyacaktır"ifadelerini kullandı.