GALATASARAY'da Terim ve Mancini değişikliği sonrasında sürekli farklılıklar gündeme geliyor. Fatih Terim sonrasında Roberto Mancini kariyer ve karizma olarak geri kalmaz iken, İtalyan Hoca ile disiplinin azaldığı iddiaları gündemden düşmüyor. Sarı kırmızılı ekipte forma giyen tecrübeli bazı isimler ise teknik adam değişikliğine ilişkin ilginç bir tespitte bulundu: "Florya'da artık korku değil saygı var."
Aynı isimler elbette Fatih Terim'e de büyük saygı vardı. Ancak Terim'in futbolcular üstünde önlemez bir baskısı olduğu da gizlenemez bir gerçek olarak ifade ediliyor. Galatasaraylı futbolcular, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Terim sonrasında disiliplinin kaybolduğuna dair iddialara ise şiddetle karşı çıkıyor ve şu yorumu yapıyor;
"Mancini'ye saygı duymamak imkansız. Çünkü o da, bize saygı ve sevgisini hissettiriyor. Disiplin sadece baskı ile olmaz. Mancini ile de çok disiplinliyiz. Ancak bu geçiş döneminde hep birlikte sıkıntı yaşıyoruz. Takım içinde disiplinsiz hiçbir olay meydana gelmedi. Başımızda bizi çok iyi tanıyon Tugay Ağabey'de var. Bu yüzden bir yenilgi sonrasında hemen disiplinsizlik iddialarının ortaya atılmasına biz alışığız. Ve en kısa zamanda bu döneme son vereceğiz." KÇ(GH/FG)