Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği milli futbolcu Olcan Adın, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Olcan yaptığı açıklamasında transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, hayallerine yavaş yavaş ulaştığını dile getirdi.



Olcan'ın açıklamaları şu şekilde;



"Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Benim açımdan inanılmaz güzel bir şey oldu. Hayallerime yavaş yavaş ulaşıyorum. En büyük hayallerimden biriydi Galatasaray forması giymekti. Şuanda tarif edemeyeceğim kadar mutluyum. Takım arkadaşlarımla beraber bu sene inşallah dördüncü yıldızı takacağız. Buna yürekten inanıyorum.



Ben her gittiğim kulübe kendime güvenerek gittim. Takımda çok kaliteli isimler var. Bir forma savaşı muhakkak olacaktır.



Burak Yılmaz ve Selçuk İnan benim çocukluk arkadaşım. Biz 15 yaşından beri beraberiz. Onlarla beraber oynayacağım için oldukça keyifliyim.



Prandelli kendini dünya çapında kanıtlamış bir teknik direktör. Onun bize kattıklarıyla, öğrettikleriyle çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.



Galatasaray çok büyük taraftara sahip bir camia... taraftarın maçlarımızda bize inanılmaz destek vereceğine inanıyorum. Bu sene dördüncü yıldızı onlar sayesinde takacağız. Bizi hiç bir maçta yalnız bırakmamalarını umuyorum. Aslanların sessiz kaldığı yerde kurtlar kuşlar volta atar. Bilmezler ki Aslan o sessizliği bozarsa kıyamet kopar."