Mustafa Akın, İstanbul-

Sarı-kırmızılı takımın yeni hocası Cesare Prandelli, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Galatasaray Adası'nda düzenlenen iftara; Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Yönetim Kurulu Üyesi Mete İkiz, Mehmet Cibara, Ebru Köksal ile Galatasaray camiasının ileri gelenleri, davetliler ve dernek üyeleri katıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, iftarda yaptığı konuşmada; "1905 GSYİAD'ın alıştığımız iftar davetlerinden bir tanesindeyiz. Bundan sonraki ilk toplantımızda sizlere yepyeni, kendisini geliştirmiş bir Galatasaray'ı tanıtabilmenin ümidini ve heyecanını yaşıyorum. Galatasaray, her sene kendisine bir şeyler ekleyerek başarılarını katlayarak yoluna devam ediyor. Tahmin ediyorum bu başarılar daha sonraki iftarlarda iştahımızın açılmasına be yüzümüzü daha da gülerek bu toplantılara katılmamızı sağlayacak" ifadelerini kullandı.

GSYİAD tarafından düzrnlenen İftar Başkan Aysal'ın Galatasaray'a yeni üye olanlara plaketlerini vermesiyle sona buldu.