Galatasaray Kulübü, Başkan Ünal Aysal ile ilgili sosyal medyada ifadeler kullanan menajer Bayram Tutumlu hakkında sert bir açıklama yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Bayram Tutumlu adlı bir şahsın, Galatasaray Spor Kulübü'ne ve Başkanı'na yönelik, bir süredir devam eden hakaret niteliğindeki asılsız söylemleriyle ilgili açıklama yapma gereği duyulmuştur:

1. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ın, söz konusu şahısla, ne telefonla, ne de yüz yüze hiç bir görüşmesi olmamıştır. Başkanımız, bu şahsı tanımadığı gibi, böyle birinin mevcudiyetinden bile haberi yoktur.

2. Menajerlik yaptığı bilinen Bayram Tutumlu'yla, Galatasaray Spor Kulübü arasında, ne bir futbolcu transferi, ne de teknik direktör arayışı konusunda hiç bir konuşma ve temas olmamıştır.

3. Arkasında başka mihrakların bulunduğunu düşündüğümüz ve aklî dengesinin yerinde olmadığına inandığımız bu şahsın, 'halüsinasyon' boyutundaki iftira ve söylemleriyle ilgili dava açılmış olup, Galatasaray Spor Kulübü'nün ve Başkanı'nın itibarını hedef alan hakaretlerine kesinlikle izin verilmeyecektir."