Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - GALATASARAY'da Chelsea ve Kayserispor yenilgilerinin artçı sarsıntısı devam ediyor.

Chelsea yenilgisi sonrasında Galatasaray'ın iki yöneticisi Adnan Nas ile Mehmet Cibara arasında küfürleşmeye kadar varan tartışma sonucunda bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında voleybol şubesi sorumlusu Mehmet Cibara istifa etti. Londra yolculuğu öncesi ve sonrasında çıkan tartışmanın Mehmet Cibara tarafından basına sızdırıldığı öne sürülünce Başkan Ünal Aysal, bugünkü yönetim kurulu toplantısında Mehmet Cibara'ya konuyu açarak hesap sordu. Bu tartışma sonrasında Mehmet Cibara'nın başkan Ünal Aysal'a istifasını sunduğu öğrenildi.

San kırmızılı yönetimde iki dönemdir Ünal Aysal ile çalışan Cibara, 3 yıldır voleybol şubesinin sorumluluğunu yürütüyordu. Kayserispor yenilgisi sonrasında ise Mehmet Cibara'nın, Ünal Aysal tarafından Florya'da görevlendirilerek futbol takımına yakın olması istenmişti.

BAŞKAN ÜNAL AYSAL'DAN FUTBOLCULARA BERABERLİK MESAJI

Sarı kırmızılı yönetimin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan toplantısı sonrasında başkan Ünal Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ve futbolcularla da özel bir görüşme yaptı. Ünal Aysal, futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, "Sizlerin gücüne ve kalitesine güveniyoruz. Ligde ve kupada iddiamız sürüyor. Sizler birer aslansınız ve ortamı koyunlara bırakmayın" dedi.

Ünal Aysal ekibinin Türkiye Kupası'nda Bursaspor maçı ile ilgili destek vererek, karşılaşmayı mutlaka kazanmalarını ve kupayı camiaya hediye etmelerini istedi.

kç (os)