Kadir ÇETİNÇALI – İSTANBUL /

Galatasaray'da öncelik iç transfer. Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Fernanda Muslera ile 5'er yıllık sözleşme uzatan sarı kırmızılı kulüpte şimdi hedef Semih Kaya'nın sözleşmesini yenilemeye geldi.

Gözündeki rahatsızlığı nedeni ile Milli Takım kampından ayrılan Semih Kaya'nın yönetimin kendisine yapacağı teklifi beklediği kaydedildi. Semih Kaya sarı kırmızılı kulüpten yılda 1 milyon 400 bin TL ücret alıyor. Ancak bu rakam euro ile orantılandığında 500 bin euro civarında bir ücret oluşturuyor.

Galatasaray'ın Selçuk, Burak ve Muslera ile 3 milyon euro ve üzere gibi rakamlarla sözleşme uzatması sonrasında Semih Kaya ile diğer oyuncular arasında bir uçurum oluşmuş durumda. Semih Kaya'nın ücretini sorun etmediği ancak kafasının da fazla rahat olmadığı öğrenildi. Genç futbolcunun menajeri Fazıl Özdemir ise sarı kırmızılı kulüpten teklif gelmesi halinde sözleşmenin uzatılması için masaya oturmaya hazır olduklarını iletti. Ancak daha önce başkan Ünal Aysal'ın Semih Kaya ile özel olarak görüştüğü ve sözleşmesinin uzatılarak ücretinin de yükseltileceği mesajını verdiği öğrenildi.

kç(gh)