Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 17 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanda, dünkü karşılaşmada forma giyen futbolcular yenileme, diğer oyuncular ise koşu ve geniş alanda pas çalışması yaptı. Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular dönüşümlü olarak şut ve hücum organizasyonları çalıştı.

Teknik direktör Mancini'nin, takımın hücum organizasyonları çalıştığı sırada futbolculara "Söylediğim şekilde gol atarsanız size bir hafta izin vereceğim" diye espri yaptığı ifade edildi.

Sakatlığı bulunan Hakan Balta'nın tedavisine devam edilirken, sarı kart cezalısı olduğu için Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyecek

Aurelien Chedjou ise özel program dahilinde çalıştı.

Türkiye Kupası'ndaki maçta adalesinde zorlanma olan ve salonda çalışan Oğuzhan Kayar'ın durumunun çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Bu arada Sarı-kırmızılı takımın devre arasında renklerine katmak istediği ancak transferini sonuçlandıramadığı Endoğan Adili, antrenmanda takımla çalıştı.

Adili'nin, kulübü Basel'den alınan izinle antrenmanlara katıldığı belirtildi.

Öte yandan idmanı Macaristan'da futbol oynayan teknik direktör Roberto Mancini'nin 21 yaşındaki oğlu Andrea Mancini de izledi. SERHAN TÜRK - İSTANBUL / st(gh)